Slaapkliniek

In de slaapkliniek kan u terecht voor alle problemen die de slaap verstoren. Dit geldt niet alleen voor patiënten die lijden aan slapeloosheid, maar ook voor mensen die ondanks een schijnbaar goede nachtrust, toch moe of slaperig zijn overdag.

Vaak wordt bij deze patienten de slaap verstoord door snurken, apneus (ademhalingsstops) of het bewegen van de benen (periodische beenbeweging). Een slaaponderzoek (polysomnografie) laat hier een correcte diagnose toe, wat kan leiden tot een succesvolle behandeling.

Slapeloosheid

Vaak wordt bij deze patienten de slaap verstoord door snurken, apneus (ademhalingsstops) of het bewegen van de benen (periodische beenbeweging), wat leidt tot slapeloze nachten of slaap van slechte kwaliteit.

 

Opname slaapkliniek

Een opname in de slaapkliniek  met slaaponderzoek (polysomnografie) laat hier een correcte diagnose toe. Tijdens zo’n slaaponderzoek, wordt het lichaam ‘s nachts gemonitord en maken de specialisten een analyse van je slaap, wat kan leiden tot een succesvolle behandeling.

 

Snurken oplossen

Een veelvoorkomende slaapaandoening is snurken. Door in de slaapkliniek snurken te onderzoeken, kan de oorzaak achterhaald worden en stellen onze specialisten een gepaste oplossing voor. Ook dat gebeurt aan de hand van een slaaponderzoek.